Forum Gildiowe Lunatics & LunaticsSchool
Gość
1. imie i wiek: Łukasz, 23lata
2. gdzie o nas sie dowiedzialas/dowiedziales: forum LC w zakladce gildii
3. czy gralas/grales wczesniej w LC ?
Konto ktore odswiezylem zostalo zalozone z rok temu jak nie dluzej gralem w gildii Revolution, musialem zakonczyc na chwile gre, wlasnie wrocilem i szukam milej gildii ktora wesprze mnie dobrym slowem, jesli chodzi o doswiadczenie to bylem na kilku bitwach gildii ale raczej duzo bede musial sobie poprzypominac.
4. nik postaci oraz lv i ilosc aktualnego PU: Milen, 33, aktualnie 151 ale duzo rozdane staram sie nadganiac braki na bieżąco
5. cel gry oraz co chcialabys/chcialbys osiagnac w grze: dobra zabawa i mile atmosfera
6. pare slow od siebie: nie bardzo wiem co powiedziec, zaproscie mnie na ts to bedziemy roizmawiac :)
Pozdrawiam
Gość
Nie wiem jak reszta, ale osobiście moje poparcie ma
Milen napisał:
Konto ktore odswiezylem zostalo zalozone z rok temu jak nie dluzej gralem w gildii Revolution, musialem zakonczyc na chwile gre, wlasnie wrocilem i szukam milej gildii ktora wesprze mnie dobrym slowem, jesli chodzi o doswiadczenie to bylem na kilku bitwach gildii ale raczej duzo bede musial sobie poprzypominac.
4. nik postaci oraz lv i ilosc aktualnego PU: Milen, 33, aktualnie 151 ale duzo rozdane staram sie nadganiac braki na bieżąco
5. cel gry oraz co chcialabys/chcialbys osiagnac w grze: dobra zabawa i mile atmosfera
6. pare slow od siebie: nie bardzo wiem co powiedziec, zaproscie mnie na ts to bedziemy roizmawiac
Pozdrawiam
Gość
maly blad sie wkradl z roztargnienia nick postaci to MilenSyll dodatkowo mam na tym samym koncie maga 28 lvl
Jestem za
Milen napisał:
6. pare slow od siebie: nie bardzo wiem co powiedziec, zaproscie mnie na ts to bedziemy roizmawiac
Pozdrawiam
Gość
widze ze nie jest zle z moim podaniem wiec gdyby cos mozna mnie zawsze na ch4 znalezc